Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä lähettämällä meille sähköpostia tai soita. Meidät löydät Espoon Tapiolan Spektri Business Parkista – sovi tapaaminen.

Vi betjänar även på svenska!

Contact us! We are here to help!

 

LOGOLLA

Metsänneidonkuja 6

02130 Espoo

Puh. 0207107470

logolla@logolla.fi

Me autamme löytämään hyvät tuotteet

Me autamme teitä löytämään parhaat tuotteet. Nostetaan yrityksenne brändin mainonta uudelle tasolle.

Ota yhteyttä – me palvelemme teitä kaikenlaisissa mainostuotteisiin ja liikelahjoihin liittyvissä asioissa. Haluat varmasti antaa yrityksestänne parhaan kuvan mainoslahjoilla ja liikelahjoilla. Me autamme luomaan yrityskuvastanne luotettavan, vaikuttavan, nykyaikaisen ja arvostusta herättävän – tyylikkäiden ja laadukkaiden mainostuotteiden avulla. Seuraava askel on teidän otettava – eli lähetä meille meiliä tai soita. Palvelemme teitä suomen, englannin ja ruotsin kielellä.

Osoite

Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo

Soita meille

+358 (0) 20 710 7470

Sähköposti

logolla@logolla.fi

Logolla on keskittynyt myymään yrityslahjoja, liikelahjoja sekä mainoslahjoja. Logolla luotiin sen takia, että voimme tarjota asiakkaille räätälöityjä tuoteratkaisuja yrityksen brändin mainontaan ja markkinointiin. Tarjoamme laadukkaita tuotteita, jotka vastaavat teidän yrityksenne ilmettä ja imagoa. Ota yhteyttä, niin luodaan mainostuotteet vastaamaan yrityksenne arvoja ja graafista ilmettä. Logolla on osa Mediawear yrityslahja- ja mainosvaatetoimintaa.

Tietosuojaseloste