Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä lähettämällä meille sähköpostia tai soita. Meidät löydät Espoon Tapiolan Spektri Business Parkista – sovi tapaaminen.

Vi betjänar även på svenska!

Contact us! We are here to help!

 

LOGOLLA

Metsänneidonkuja 6

02130 Espoo

Puh. 0207107470

logolla@logolla.fi

Me autamme löytämään hyvät tuotteet

Me autamme teitä löytämään parhaat tuotteet. Nostetaan yrityksenne brändin mainonta uudelle tasolle.

Ota yhteyttä – me palvelemme teitä kaikenlaisissa mainostuotteisiin ja liikelahjoihin liittyvissä asioissa. Haluat varmasti antaa yrityksestänne parhaan kuvan mainoslahjoilla ja liikelahjoilla. Me autamme luomaan yrityskuvastanne luotettavan, vaikuttavan, nykyaikaisen ja arvostusta herättävän – tyylikkäiden ja laadukkaiden mainostuotteiden avulla. Seuraava askel on teidän otettava – eli lähetä meille meiliä tai soita. Palvelemme teitä suomen, englannin ja ruotsin kielellä.

Osoite

Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo

Soita meille

+358 (0) 20 710 7470

Sähköposti

logolla@logolla.fi

Tietoa meistä

Logolla on keskittynyt myymään laadukkaita liikelahjoja, mainoslahjoja ja vaatteita painatuksilla, brodeerauksilla sekä muita kustomointimenetelmiä käyttäen. Logolla luotiin sen takia, että voimme tarjota asiakkaille räätälöityjä tuoteratkaisuja yrityksen brändin mainontaan ja markkinointiin. Tarjoamme laadukkaita tuotteita, jotka vastaavat teidän yrityksenne ilmettä ja imagoa. Ota yhteyttä, niin luodaan mainostuotteet vastaamaan yrityksenne arvoja ja graafista ilmettä.

Logolla on osa Mediawear yrityslahja- ja mainosvaatetoimintaa.

Suosittelemme vierailemaan meidän muilla sivustoilla:

Kotimainen Mediawear tarjoaa laadukkaat ja kustomoidut liikelahjat, mainostekstiilit ja työvaatteet, omalla designilla – valtakunnallinen toimitus. Tuhansia mainoslahjoja ja mainostuotteita. 

www.mediawear.fi

Mediawear Custom Apparel – Tavallista tyylikkäämmät, muodikkaat ja ekologiset vaatteet omalla painatuksella. T-paidat, hupparit, collegepaidat, collegehousut, pikeepaidat , kangaskassit jne.

www.customapparel.fi

Quality Brands – Helly Hansen ja muut premium tuotemerkit yrityksille. Helly Hansen takit yrityksen logolla sopivat erinomaisesti liikelahjaksi ja mainosvaatteeksi. Myynnissä koko HH mallisto (ei työvaatteet). 

www.qualitybrands.fi

Huppari Painatus – Kattava valikoima huppareita, collegepaitoja, collegetakkeja ja collegehousuja omalla painatuksella tai brodeerauksella – logolla. Miesten, naisten, lasten ja unisex malleja.

www.hupparipainatus.fi