Lippikset

 

 

Tyylikkäät ja laadukkaat lippikset omalla logolla.

Siirry katsomaan tuotevalikoima

Laaja valikoima laadukkaita lippiksiä.

Lippikset omalla logolla ovat suosittuja mainostuotteita. Logolla brändätyllä, laadukkaalla lippiksellä mainostat yritystäsi edustavasti. Premium lippis sopii erinomaisesti laadukkaaksi mainoslahjaksi ja liikelahjaksi. Meitä on monia, jotka mielellään käyttävät lippiksiä ja laadukas lippis on jokaisen makuun. Meidän valikoimassa on paremman laatuisia lippiksiä ja mallistosta löytyy kaiken tyylisiä vaihtoehtoja kuten esimerkiksi snapback, baseball, dad hat, trucker, flexfit sekä monia muita lippismalleja. Vaikka myymme laadukkaita lippiksiä, niin tarjoamme ne teille aina edullisesti brodeerattuna omalla logolla!

flexfit lippis

Lippikset omalla logolla

snapback lippis
lippikset omalla logolla

Lippiksen kustomointi

Nyt voit luoda lippiksestä oman näköisen.

Haluatko lippiksen, joka on täysin kustomoitu teidän toiveiden mukaan? Se onnistuu, jos tilaat useita satoja tai tuhansia lippiksiä. Varastomalleihin on mahdollista toteuttaa brodeeraus.

custom made lippis
snapback

Laadukas lippis yrityksen logolla

Meiltä saat laadukkaita lippiksiä brodeerattuna yrityksen logolla. Ota yhteyttä, jos haluat parempia lippiksiä brändi-imagon rakentamiseen.

Laaja lippisvalikoima

Valikoimassa on useita satoja lippismalleja ja jokaiselle löydämme sopivan vaihtoehdon.

Valikoima kattaa satoja eri värisiä ja mallisia lippisvaihtoehtoja. Lippisvalikoimasta löytyy jokaiseen makuun ja tyyliin sopivat vaihtoehdot. Ehkä haluat nuorekkaan snapback lippiksen suoralla lipalla tai klassisen baseball lippalakin kaarevalla lipalla ? Meiltä näitä kaikkia löytyy vaikka kuinka paljon.

Brodeeraus lippiksiin

Lippisten brodeeraukset toteutetaan toivomallanne tavalla, mikäli se on brodeerausteknisesti mahdollista. Meiltä saat vinkit ja suositukset, miten mainoslippiksestä saadaan parhaimman näköinen. Autamme brodeerausten ideoinnissa. Parhaat brodeeratut lippikset tarjoaa logolla.fi

Lippis logolla – brodeeraus | Painatus

Toimitamme kaikki lippikset brodeerattuna omalla logolla. Brodeeraus on suosituin ja useimmiten paras menetelmä, jolla logo brändätään lippikseen. Brodeeraamalla saadaan logo näyttämään lippiksessä tyylikkäältä. Voimme myös toimittaa lippikset painatuksella, mutta silloin täytyy rajata tietyt mallit pois, koska kaikkiin lippiksiin ei ole suositeltavaa toteuttaa painatusta.

 

Valitse lippikseen huippulaadukas premium brodeeraus tai tavallinen bordeeraus

Tarjoamme teille kaksi vaihtoehtoa brodeerauksille: erittäin laadukas (premium) tai normaalia tasoa oleva brodeeraus. Premium brodeeraus on arvokas, koska brodeerausohjelman suunnittelee todennäköisesti Suomen paras brodeerusohjelmien tekijä. Hyvin tehdyllä brodeerausohjelmalla suuri vaikutus siihen, kuinka laadukas brodeerauksesta tulee. Hänellä saattaa kulua useita tunteja yksittäisen ohjelman tekoon. Tästä syystä premium brodeerauksen hinta ovat tavallista arvokkaampi. Tavallinen brodeeraus on monelle riittävä ja sopii hyvin heille, joille edullinen hinta on kaikista tärkein tilauskriteeri. Sivulla näet hintaesimerkkejä sisältäen tavallisen brodeerauksen. Otathan yhteyttä, niin kerromme lisää brodeerauspalvelusta.

 

Mainoslippis brändin rakentajana ja viestin välittäjänä

Mainoslippikset ovat loistavia mainostuotteita, jotka näkyvät käyttäjien päällä katukuvassa tai missä he liikkuvatkaan. Lippalakkiin brändätty logo jää jokaisen mieleen, jotka näkevät lakin, kun taas esimerkiksi mainoskynän mainoksen muistaa ainoastaan tuotteen käyttäjä. Lippikset kestävät normaalissa käytössä pitkään ja sen myötä se tarjoaa mainosarvoa vuosiksi eteenpäin. Laadukas lippis on erinomainen apuväline brändin rakentamisessa ja brändiviestin välittämisessä. Valitse laadukas lippis, niin välität tasokkaan mielikuvan yrityksenne brändistä. Mainoslippisten lisäksi rentoa yrityspukeutumistyyliä voit täydentää hupparilla ja laadukkaalla t-paidalla.

 

Lippismallit

Valikoimassamme on useita erilaisia lippismalleja ja näistä voisimme mainita muun muassa snapback, flexfit, baseball, trucker -lippikset. Jokaista mallia on saatavana sekä suoralla ja käyrällä / kaarevalla lipalla.

 

Lippisten materiaalit – Akryyli, polyesteri, Nylon, puuvilla, villa, bambu ja luomupuuvilla

Mallistossa on lippiksiä, jotka ovat valmistettu akryylistä, polyesteristä, nylonista, villasta, bambusta, puuvillasta ja ekologisesta luomupuuvillasta. Lippikset ovat useimmiten valmistettu sekoitemateriaalista eli niissä on muutamaa materiaalia yhden sijasta. Tämän lisäksi tiettyjen lippismallien kankaaseen ja rakenteeseen on lisätty elastaania, joka tekee siitä miellyttävän joustavan.

 

Lippalakin profiili – muotoilu

Lippalakin profiili eli muoto vaihtelee malleittain. Snapback lippis suoralla lipalla on useimmiten korkeammalla profiililla kuin esimerkiksi perinteinen lippalakki käyrällä lipalla. Lippiksen profiililla tarkoitetaan hatun ja otsa-alueen korkeutta. Yleisimmät profiilit ovat mid- ja high-profile, eli suomennettuna keskikorkea ja korkea profiili.

Lippiksen paneelit

Lippiksen paneelit tarkoittavat sitä, että kuinka monesta osasta se on rakennettu. Yleisimmät paneelien määrät ovat 5 ja 6. 6-paneelisessa lippiksessä otsa-alueen keskellä on sauma, kun taas 5-paneelisessa etupaneeli on saumaton. Mikäli lippiksen etupuolelle, eli otsan alueelle toteutetaan logo painatuksella, niin silloin usein on suositeltavaa valita malli, jossa on 5 paneelia, koska saumojen päälle on vaikeaa tehdä printtejä. Brodeeraus taas onnistuu kaikkiin lippiksiin, jopa saumojen päälle.

 

Lippisten värivaihtoehdot

Lippalakkeja on saatavana useissa väreissä, joten lähes jokaisen logon tai brändin värimaailmaan löytyy yhteensopiva lippis. Värivalikoima kattaa kaikki perusvärit kuten esimerkiksi musta, valkoinen, sininen, vaaleansininen, tummansininen / navy, harmaa, tummanharmaa, ruskea, beige, vihreä, punainen, vaaleanpunainen / pinkki, tummanpunainen / viininpunainen, oranssi, keltainen, purppura ja monia muita värejä. Yksiväristen lippisten lisäksi mallistosta löydät kaksivärisiä vaihtoehtoja sekä maastokuvio / army / camo värit.

 

Vähimmäistilausmäärä

Lippisten vähimmäistilausmäärä vaihtelee malleittain, mutta yleisin minimitilausmäärä on 20 kpl. Tiettyjä lippismalleja pystymme toimittamaan myös pieniä määriä, alkaen +10 kpl. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

 

Toimitusaika

Lippikset brodeerauksella tai painatuksella toimitamme teille noin 3 viikossa. Kysy tarkka toimitusaika!

 

Lippisten hinnat

Laadukkaiden lippisten hinnat vaihtelevat malleittain, mutta normaalisti brodeeratut lippikset maksavat noin 15 – 25 € / kpl, alv 0 % – riippuen tilausmäärästä ja brodeerauksesta. Hintaan vaikuttaa brodeerauksen koko ja tilausmäärä. Tarkan hinnan saat, kun pyydät tarjouksen toivomallesi lippikselle. Lähetä meille sähköpostitse kuva lippikseen brodeerattavasta logosta ja kerro tilausmäärä sekä kuinka suurena haluat logon lippikseen (leveys cm).

 

Custom lippis

Haluatko lippalakit kustomoituna omalla värilla ja muilla viimeistelyillä? Meiltä saat kustomoidut lippikset, mutta silloin teidän täytyy olla valmis tilaamaan useita satoja tai jopa tuhansia kappaleita. Custom made lippikset tehdään tehdastuotantona ja sen takia vähimmäistilausmäärä on huomattavasti suurempi verrattuna varastomalleihin. Toimitusaika on joitakin kuukausia. Kysy lisätietoja!

 

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, minkälaisen lippiksen haluat, niin tarjoamme teille sopivia tuote-ehdotuksia. Meiltä saat tyylikkäät ja laadukkaat lippikset logolla!

Laadukkaat lippalakit tyylistä riippumatta

Poimintona valikoimasta

premium snapback lippis

Premium Snapback lippis

Materiaali: 80 % akryyli / 20 % villa. Koko: One size (54-62 cm). Profiili: korkea. Paneelit: 6. Kiristysmekanismi: snapback. Lipan muoto: suora. Lapsille ja nuorille on omat mallit. Useita värivaihtoehtoja.

Hintaesimerkki: snapback lippis omalla logolla (brodeeraus): 20 kpl = 20,25 € / kpl (alv 0 %)

Määrä: 20 kpl. Lippiksen väri: musta. Brodeerauksen koko: pieni / normaali. Snapback lippiksen hinta brodeerauksella = 20,25 € / kpl (alv 0 %). Alv 24 % ja toimituskulut lisätään hintaan. Toimitusaika: noin 2-3 viikkoa. Pyydä tarjous!

flexfit lippikset
flexfit baseball lippis

Flexfit baseball lippis

Materiaali: polyesteri 63 % / 34 % puuvilla / 3 % elastaani. Koot: Nuorten (52-55cm), XS/S  (53-56 cm), S/M (54-57 cm), L/XL  (58-61 cm), XXL (62-65 cm). Profiili: keskikorkea. Paneelit: 6. Kiristysmekanismi: flexfit, suljettu takaosa. Lipan muoto: kaareva. Useita värivaihtoehtoja.

Hintaesimerkki: Flexfit baseball lippis omalla logolla (brodeeraus): 20 kpl = 20,25 € / kpl (alv 0 %)

Määrä: 20 kpl. Lippiksen väri: musta. Brodeerauksen koko: pieni / normaali. Flexfit baseball lippiksen hinta brodeerauksella = 20,25 € / kpl (alv 0 %). Alv 24 % ja toimituskulut lisätään hintaan. Toimitusaika: noin 2-3 viikkoa. Pyydä tarjous!

trucker lippalakki
trucker lippis

Trucker Lippis

Materiaali: 47 % puuvilla / 25 % polyesteri / 28 % nylon. Koko: One size (54-62 cm). Profiili: keskikorkea. Paneelit: 6. Kiristysmekanismi: snapback. Lipan muoto: kaareva. Useita värivaihtoetoja.

Hintaesimerkki: Trucker lippis omalla logolla (brodeeraus): 20 kpl = 16,25 € / kpl (alv  0%)

Määrä: 20 kpl. Lippiksen väri: musta. Brodeerauksen koko: pieni / normaali. Trucker lippiksen hinta brodeerauksella = 16,25 € / kpl (alv 0 %). Alv 24 % ja toimituskulut lisätään hintaan. Toimitusaika: noin 2-3 viikkoa. Pyydä tarjous!

tummansininen suoralippainen trucker lippis
suoralippainen trucker lippis

Suoralippainen Trucker Lippis

Materiaali: 65 % polyesteri / 35 % puuvilla. Koko: One size (54-62 cm). Profiili: korkea. Paneelit: 5. Kiristysmekanismi: snapback. Lipan muoto: suora. Värivaihtoehdot: tummansininen (navy), valkoinen / vihreä, musta, tummanharmaa, valkoinen, valkoinen / punainen, valkoinen / musta, valkoinen / royal sininen ja valkoinen / tummansininen (navy).

Hintaesimerkki: suoralippainen Trucker lippis brodeerauksella: 20 kpl = 16,25 € / kpl (alv  0%)

Määrä: 20 kpl. Lippiksen väri: musta. Brodeerauksen koko: pieni / normaali. Suoralippaisen Trucker lippiksen hinta brodeerauksella = 16,25 € / kpl (alv 0 %). Alv 24 % ja toimituskulut lisätään hintaan. Toimitusaika: noin 2-3 viikkoa. Pyydä tarjous!

Hintaesimerkki: Trucker lippiksen hinta painatuksella: 20 kpl = 12,65 € / kpl (alv  0%)

Määrä: 20 kpl. Lippiksen väri: musta. Painatuksen värien määrä: 1. Lippalakin hinta omalla painatuksella = 12,65 € / kpl (alv 0 %). Alv 24 % ja toimituskulut lisätään hintaan. Toimitusaika: noin 2-3 viikkoa. Pyydä tarjous!

flexfit premium fitted lippis
flexfit flatbrim 210 premium fitted lippis

Flexfit 210® Premium fitted lippis

Materiaali: 83 % akryyli / 15 % villa / 2 % elastaani. Koot: S/M (54-57 cm), L/XL (58-61 cm). Profiili: korkea. Paneelit: 6. Kiristysmekanismi: flexfit, suljettu takaosa. Lipan muoto: suora. Värivaihtoehdot: musta, meleerattu harmaa ja tummansininen (navy).

Hintaesimerkki: Flexfit 210® premium fitted lippis omalla logolla (brodeeraus): 20 kpl = 22,91 € / kpl (alv  0%)

Määrä: 20 kpl. Lippiksen väri: musta. Brodeerauksen koko: pieni / normaali. Flexfit 210® premium fitted lippiksen hinta brodeerauksella = 22,91 € / kpl (alv 0 %). Alv 24 % ja toimituskulut lisätään hintaan. Toimitusaika: noin 2-3 viikkoa. Pyydä tarjous!

flexfit snapback lippis 110
flexfit 110 premium snapback lippis

Flexfit 110® Premium Snapback lippis

Materiaali: 87 % akryyli / 11 % villa / 2 % elastaani. Koot: One size (55-62 cm). Profiili: korkea. Paneelit: 6. Kiristysmekanismi: snapback. Lipan muoto: suora. Värivaihtoehdot: mm. musta, harmaa, valkoinen, tummansininen (navy), punainen, tummanpunainen jne.

Hintaesimerkki: Flexfit 110® premium snapback lippis omalla logolla (brodeeraus): 20 kpl = 25,77 € / kpl (alv  0%)

Määrä: 20 kpl. Lippiksen väri: musta. Brodeerauksen koko: pieni / normaali. Flexfit 110® premium snapback lippiksen hinta brodeerauksella = 25,77 € / kpl (alv 0 %). Alv 24 % ja toimituskulut lisätään hintaan. Toimitusaika: noin 2-3 viikkoa. Pyydä tarjous!

flexfit 110c lippalakki
flexfit 110 pro-formance baseball lippis

Flexfit 110® Pro-formance baseball lippis

Materiaali: 97 % polyesteri / 3 % elastaani. Pro-formance on tekninen materiaali, joka soveltuu urheiluun. Lippalakin kangas siirtää kosteutta iholta ja kuivuu nopeasti. Koot: One size (55-62 cm). Profiili: keskikorkea. Paneelit: 6. Kiristysmekanismi: velcro. Lipan muoto: kaareva. Värivaihtoehdot: mm. musta, valkoinen, punainen, tummansininen (navy), harmaa jne.

Hintaesimerkki: Flexfit 110® Pro-formance lippis omalla logolla (brodeeraus): 20 kpl = 25,77 € / kpl (alv  0%)

Määrä: 20 kpl. Lippiksen väri: musta. Brodeerauksen koko: pieni / normaali. Flexfit 110® Pro-formance lippiksen hinta brodeerauksella = 25,77 € / kpl (alv 0 %). Alv 24 % ja toimituskulut lisätään hintaan. Toimitusaika: noin 2-3 viikkoa. Pyydä tarjous!

flexfit teknologia

Flexfit teknologia

Flexfit on hyvin istuvien lippisten eliittiä. Kyseinen tuotemerkki tullut tunnetuksi erittäin korkealaatuisista lippalakeistaan. Flexfit teknologia perustuu joustavaan materiaalin, jonka ansiosta lippis pysyy hyvin päässä. Lippiksen takaosassa ei ole perinteistä kiristysmekanismia, vaan lakin takaosa on suljettu. Lippalakin kangas ja päätä kiertävä resori ovat joustavaa stretch –materiaalia. Jokaista Flexfit mallia on saatavana muutamassa eri koossa, jotta jokaiselle löytyy sopivan kokoinen lippis. Mallistossa on useimmiten kaksi tai kolme eri kokovaihtoehtoa: S/M, L/XL, XL/XXL. Valikoimassa on myös lasten lippiksiä. Tietyissä Flexfit malleissa (esim. 110 lippismallit) on joustavan kankaan lisäksi perinteinen kiristyssäätö lakin takaosassa (katso alla näkyvä kuva), jonka ansiosta yksi malli sopii kaikille – ”one size fits all”.

joustava lippiksen resori
yupoong dad lippis
yp classics dad cap lippis

YP Classics® Klassinen DAD lippis

Materiaali: 100 % puuvilla. Koko: One size (55-62 cm). Profiili: matala. Paneelit: 6. Kiristysmekanismi: messinkisolki. Lipan muoto: kaareva. Värivaihtoehdot: pinkki, vaaleansininen, tummansininen (navy), punainen musta, valkoinen, tummanharmaa, khaki ja hiekka.

Hintaesimerkki: DAD lippis omalla logolla (brodeeraus): 20 kpl = 21,59 € / kpl (alv  0%)

Määrä: 20 kpl. Lippiksen väri: musta. Brodeerauksen koko: pieni / normaali. YP Classics DAD lippiksen hinta brodeerauksella = 21,59 € / kpl (alv 0 %). Alv 24 % ja toimituskulut lisätään hintaan. Toimitusaika: noin 2-3 viikkoa. Pyydä tarjous!

baseball lippalakki
laadukas baseball lippis

YP Classics® Baseball lippis

Materiaali: 60 % puuvilla / 40 % polyesteri. Koko: One size (55-62 cm). Profiili: matala. Paneelit: 6. Kiristysmekanismi: snapback. Lipan muoto: kaareva. Värivaihtoehdot: harmaa, punainen, musta, tummansininen (navy), valkoinen ja pinkki.

Hintaesimerkki: Baseball lippis omalla logolla (brodeeraus): 20 kpl = 21,59 € / kpl (alv  0%)

Määrä: 20 kpl. Lippiksen väri: musta. Brodeerauksen koko: pieni / normaali. YP Classics Baseball lippiksen hinta brodeerauksella = 21,59 € / kpl (alv 0 %). Alv 24 % ja toimituskulut lisätään hintaan. Toimitusaika: noin 2-3 viikkoa. Pyydä tarjous!

lippismallit

Pyydä tarjous!

Lähetä meille sähköpostilla tarjouspyyntö! Kerro minkälaista lippistä etsit – me tarjoamme teille sopivat tuote-ehdotukset. Tarjouksen laskemisen helpottamiseksi teidän olisi hyvä antaa mahdollisimman paljon tietoa siitä, minkälaiset kustomoinnit haluatte lippiksiin:

 

  • Lisää sähköpostiin liitetiedostona logoaineisto, kuva tai teksti lippikseen tulevasta brodeerauksesta tai painatuksesta
  • Ilmoita brodeerauksen tai painatuksen koko (leveys cm) – kuinka suurena haluatte logon lippalakkiin
  • Brodeeraus: kerro meille, haluatko laadukkaan premium hintaisen brodeerauksen vai riittääkö normaalia tasoa oleva brodeeraus?
  • Tilausmäärä: kuinka monta lippalakkia olette tilaamassa?