Mainoskynät

 

 

Tyylikkäät ja laadukkaat mainoskynät painatuksella.

Laaja valikoima mainoskyniä

Mainoskynät ovat suosittuja mainoslahjoja ja lähes jokaisella yrityksellä on omalla logolla painettuja kyniä. Kynät logolla ovat erinomaisia mainostuotteita, joille jokaiselle on käyttöä. Valikoimasta löytyy jokaisen brändin tyyliin sopivia kuulakärkikyniä ja lyijykyniä. Tuotteen tulee olla laadukas ja sen pitää vastata yrityksen imagoa sekä ilmettä, jotta brändiviesti välittyy oikealla tavalla. Oikein valitulla mainoskynällä on pitkäkestoinen mainosarvo. Ota yhteyttä, niin tarjoamme teidän yritykselle laadukkaat kynät painatuksella, edullisesti.

mainoskynä

Kynät painatuksella

mainoskynät painatuksella
laadukkaat kynät logolla

Kynän kustomointi

Nyt voit luoda kynästä oman näköisen.

Kustomoi kynä vastaamaan yrityksen värejä ja graafista ohjeistusta. Kynän osien värit ja materiaalit voidaan määrittää sopimaan brändin visuaaliseen ilmeeseen.

kustomoi kynä
prodir dna

Laadukkaat kynät logolla

Meiltä saat laadukkaat kynät logolla, joiden avulla luot oikeanlaisen mielikuvan teidän yrityksen brändistä. Ota yhteyttä, jos haluat parempia mainoskyniä brändi-imagon rakentamiseen.

Laaja kynävalikoima

Valikoimassa on useita satoja vaihtoehtoja ja jokaiselle löydämme sopivan kynän.

Valikoimasta löydät edullisia sekä myös arvokkaita liikelahjakyniä. Mitä suuremman määrän tilaat, sitä suurempi valikoima on tarjolla, mistä voit valita täydellisen mainoskynän. Suosittelemme tilaamaan yli 500 kynää, koska silloin on tarjolla suurempi valikoima ja sen lisäksi teille avautuu paremmat mahdollisuudet mainoskynien kustomointiin.

Painatukset kyniin

Kynien painatukset toteutetaan toivomallanne tavalla, mikäli se on painoteknisesti mahdollista. Meiltä saat vinkit ja suositukset, miten mainoskynästä saadaan parhaimman näköinen. Autamme painatusten ideoinnissa. Parhaat mainoskynät tarjoaa logolla.fi

laadukkaat mainoskynät logolla

Mainoskynät omalla logolla – Painatus tai kaiverrus

Toimitamme kaikki mainoskynät omalla logolla! Useimmiten yrityksen logo personoidaan mainoskyniin painatuksella, mutta metallikyniin ja puusta valmistettuihin kyniin logo voidaan myös kaivertaa laserkaiverruksella. Jokaiseen kynään on omat suositukset, miten logo kannattaa siihen personoida.

 

Mainoskynä brändin rakentajana ja viestin välittäjänä

Mainoskynät kannattaa valita huolellisesti, koska niillä vaikutat siihen, minkälaisen mielikuvan välität yrityksenne brändistä. Laadukkaat kynät välittävät brändistä tasokkaan kuvan.  Paremman laatuista kynää voi käyttää pitkään, joten se tarjoaa mainosarvoa vuosiksi eteenpäin. Panostakaa laatuun, niin kyniin sijoitettu markkinointi-investointi tuottaa rahat myöhemmin takaisin.

Paras mainoskynä täyttää nämä kriteerit
  • Vastaa logon värejä: Kynän väri on yhtenevä yritysilmeen ja graafisen ohjeistuksen kanssa
  • Luo laadukkaan mielikuvan yrityksenne brändistä
  • Sillä on hyvä kirjoittaa ja tuntuu mukavalta pitää kädessä. Hyvä käyttömukavuus takaa sen, että sitä käytetään pitkään.

 

Kynämallit

Meidän satojen kynien valikoimasta löydät muun muassa kuulakärkikynät, lyijytäytekynät, puiset lyijykynät ja kosketusnäyttökynät eli stylus-kynät.

metallikynä soft touch

Kuvassa metallikynä Soft Touch -pinnoitteella.

Kynien runkomateriaalit – Muovi, puu, metalli ja ympäristöystävälliset

Kynien rungot eli ulkopinnat ovat useimmiten valmistettu muovista, mutta valikoimamme ei ole pelkästään keskittynyt muovikyniin, vaan mallistosta löydät myös puusta, biohajoavasta materiaalista ja kierrätysmuovista valmistettuja vaihtoehtoja sekä metalliset mainoskynät. Kyniä on valikoimassa useilla eri viimeistelyillä ja näistä voisimme mainita muun muassa hyvän otepinnan omaavan soft touch –kumimaisen materiaalin. Yllä olevassa kuvassa näet tyylikkään metallisen kynän, jossa on soft touch -pintamateriaali. Muita yleisiä runkomateriaalin viimeistelyjä ovat matta, kiiltävä, huurrettu ja läpinäkyvä.

ergonomisesti muotoiltu kynä

Kynän rungon muotoilu

Valikoimassa on perinteisten mallisten kynien lisäksi myös tavallisesta poikkeavan muotoilun omaavia kynämalleja, joiden rungon muoto ei ole täysin pyöreä. Erilaisella rungon muotoilulla saadaan luotua ergonominen ote ja tavallisesta kynästä edukseen poikkeava tyyli.

oranssi mainoskynä

Kynien värivaihtoehdot

Kyniä on saatavana useissa väreissä, joten lähes jokaisen logon tai brändin värimaailmaan löytyy yhteensopiva mainoskynä.

 

Kuulakärkikynän muste

Useaan kuulakärkikynämalliin voit valita musteen värin, joko sinisen tai mustan. Useimmiten asiakkaat valitsevat kynät sinisellä musteella.

 

Vähimmäistilausmäärä

Kynien vähimmäistilausmäärä vaihtelee malleittain, mutta yleisimmät minimitilausmäärät ovat 100 ja 500 kappaleen välillä.

 

Toimitusaika

Logolla painettujen kynien toimitusaika on noin 4 viikkoa. Voimme kuitenkin toimittaa teille kynät nopeasti, mutta silloin täytyy rajata tiettyjä malleja pois.

 

Mainoskynien hinnat

Mainoskyniä on valikoimassa edullisia, keskihintaisia ja arvokkaita. Edulliset mainoskynät maksavat normaalisti alle yhden euron (alv 0 %) ja laadukkaampien kynien hinnat alkavat 1-2 eurosta (alv 0 %). Tilausmäärä vaikuttaa suuresti kynien hintaan, joten tarkan hinnan saat, kun pyydät tarjouksen toivomallesi määrälle.

 

Kynät omalla pantone / pms värillä

Haluatko kynät kustomoituna omalla pms värillä? Meiltä voit tilata kyniä omalla pantone värillä, mutta silloin niitä täytyy tilata useita tuhansia ja toimitusaika on myös huomattavasti pitempi, verrattuna varastomalleihin. Useimmiten yrityksen väreihin sopiva kynä löytyy varastomalleista ja erikoistuotannolle ei ole tarvetta.

 

Laadukkaalla mainoskynällä on pitkä käyttöikä

Laadukkaille kynille ominaista on pitkä käyttöikä, kestävyys, käyttömukavuus eli ergonomia ja hyvä ulkonäkö. Kynät ovat suunniteltu kirjoittamista varten ja se, mikä useimmiten erottaa halvat kuulakärkikynät hieman arvokkaammista malleista on musteen määrä. Todella edullisella mainoskynällä kirjoitat noin 0,5 – 1 kilometriä, kun taas laadukas kuulakärkikynä, jossa on suurempi mustesäiliö, kirjoittaa helposti yli 4 kilometriä. Halpojen kynien käyttöikä on siis huomattavasti lyhyempi verrattuna paremman laatuisiin kyniin. Laadukkaita kyniä on myös useimmiten miellyttävämpää käyttää, koska niissä on enemmän panostettu ergonomiaan ja materiaalit ovat huolitellumpia sekä tasokkaampia.

Ota yhteyttä, niin tarjoamme teille tyylikkäät ja laadukkaat mainoskynät omalla painatuksella, esimerkiksi yrityksen logolla!

paras mainoskynä