Lippikset

 

 

Tyylikkäät ja laadukkaat lippikset omalla logolla.

Laaja valikoima laadukkaita lippiksiä.

Lippikset omalla logolla ovat suosittuja mainostuotteita. Logolla brändätyllä, laadukkaalla lippiksellä mainostat yritystäsi edustavasti. Premium lippis sopii erinomaisesti laadukkaaksi mainoslahjaksi ja liikelahjaksi. Meitä on monia, jotka mielellään käyttävät lippiksiä ja laadukas lippis on jokaisen makuun. Meidän valikoimassa on paremman laatuisia lippiksiä ja mallistosta löytyy kaiken tyylisiä vaihtoehtoja kuten esimerkiksi snapback, baseball, dad hat, trucker, flexfit sekä monia muita lippismalleja. Vaikka myymme laadukkaita lippiksiä, niin tarjoamme ne teille aina edullisesti brodeerattuna omalla logolla!

flexfit lippis

Lippikset omalla logolla

snapback lippis
lippikset omalla logolla

Lippiksen kustomointi

Nyt voit luoda lippiksestä oman näköisen.

Haluatko lippiksen, joka on täysin kustomoitu teidän toiveiden mukaan? Se onnistuu, jos tilaat useita satoja tai tuhansia lippiksiä. Varastomalleihin on mahdollista toteuttaa brodeeraus.

custom made lippis
snapback

Laadukas lippis yrityksen logolla

Meiltä saat laadukkaita lippiksiä brodeerattuna yrityksen logolla. Ota yhteyttä, jos haluat parempia lippiksiä brändi-imagon rakentamiseen.

Laaja lippisvalikoima

Valikoimassa on useita satoja lippismalleja ja jokaiselle löydämme sopivan vaihtoehdon.

Valikoima kattaa satoja eri värisiä ja mallisia lippisvaihtoehtoja. Lippisvalikoimasta löytyy jokaiseen makuun ja tyyliin sopivat vaihtoehdot. Ehkä haluat nuorekkaan snapback lippiksen suoralla lipalla tai klassisen baseball lippalakin kaarevalla lipalla ? Meiltä näitä kaikkia löytyy vaikka kuinka paljon.

Brodeeraus lippiksiin

Lippisten brodeeraukset toteutetaan toivomallanne tavalla, mikäli se on brodeerausteknisesti mahdollista. Meiltä saat vinkit ja suositukset, miten mainoslippiksestä saadaan parhaimman näköinen. Autamme brodeerausten ideoinnissa. Parhaat brodeeratut lippikset tarjoaa logolla.fi

Lippis logolla – brodeeraus | Painatus

Toimitamme kaikki lippikset brodeerattuna omalla logolla. Brodeeraus on suosituin ja useimmiten paras menetelmä, jolla logo brändätään lippikseen. Brodeeraamalla saadaan logo näyttämään lippiksessä tyylikkäältä. Voimme myös toimittaa lippikset painatuksella, mutta silloin täytyy rajata tietyt mallit pois, koska kaikkiin lippiksiin ei ole suositeltavaa toteuttaa painatusta.

 

Mainoslippis brändin rakentajana ja viestin välittäjänä

Mainoslippikset ovat loistavia mainostuotteita, jotka näkyvät käyttäjien päällä katukuvassa tai missä he liikkuvatkaan. Lippalakkiin brändätty logo jää jokaisen mieleen, jotka näkevät lakin, kun taas esimerkiksi mainoskynän mainoksen muistaa ainoastaan tuotteen käyttäjä. Lippikset kestävät normaalissa käytössä pitkään ja sen myötä se tarjoaa mainosarvoa vuosiksi eteenpäin. Laadukas lippis on erinomainen apuväline brändin rakentamisessa ja brändiviestin välittämisessä. Valitse laadukas lippis, niin välität tasokkaan mielikuvan yrityksenne brändistä. Mainoslippisten lisäksi rentoa yrityspukeutumistyyliä voit täydentää hupparilla ja laadukkaalla t-paidalla.

 

Lippismallit

Valikoimassamme on useita erilaisia lippismalleja ja näistä voisimme mainita muun muassa snapback, flexfit, baseball, trucker -lippikset. Jokaista mallia on saatavana sekä suoralla ja käyrällä / kaarevalla lipalla. 

 

Lippisten materiaalit – Akryyli, polyesteri, Nylon, puuvilla, villa, bambu ja luomupuuvilla

Mallistossa on lippiksiä, jotka ovat valmistettu akryylistä, polyesteristä, nylonista, villasta, bambusta, puuvillasta ja ekologisesta luomupuuvillasta. Lippikset ovat useimmiten valmistettu sekoitemateriaalista eli niissä on muutamaa materiaalia yhden sijasta. Tämän lisäksi tiettyjen lippismallien kankaaseen ja rakenteeseen on lisätty elastaania, joka tekee siitä miellyttävän joustavan.

 

Lippalakin profiili, paneelit – muotoilu

Lippalakin profiili eli muoto vaihtelee malleittain. Snapback lippis suoralla lipalla on useimmiten korkeammalla profiililla kuin esimerkiksi perinteinen lippalakki käyrällä lipalla. Lippiksen profiililla tarkoitetaan hatun ja otsa-alueen korkeutta. Yleisimmät profiilit ovat mid- ja high-profile. Lippiksen paneelit tarkoittavat sitä, että kuinka monesta osasta se on rakennettu. Yleisimmät paneelien määrät ovat 5 ja 6. 6-paneelisessa lippiksessä otsa-alueen keskellä on sauma, kun taas 5-paneelisessa etupaneeli on saumaton.

 

Lippisten värivaihtoehdot

Lippalakkeja on saatavana useissa väreissä, joten lähes jokaisen logon tai brändin värimaailmaan löytyy yhteensopiva lippis. Värivalikoima kattaa kaikki perusvärit kuten esimerkiksi musta, valkoinen, sininen, vaaleansininen, tummansininen / navy, harmaa, tummanharmaa, ruskea, beige, vihreä, punainen, vaaleanpunainen / pinkki, tummanpunainen / viininpunainen, oranssi, keltainen, purppura ja monia muita värejä. Yksiväristen lippisten lisäksi mallistosta löydät kaksivärisiä vaihtoehtoja sekä maastokuvio / army / camo värit.

 

Vähimmäistilausmäärä

Lippisten vähimmäistilausmäärä vaihtelee malleittain, mutta yleisin minimitilausmäärä on 20 kpl.

 

Toimitusaika

Lippikset brodeerauksella tai painatuksella toimitamme teille noin 3 viikossa. Kysy tarkka toimitusaika!

 

Lippisten hinnat

Laadukkaiden lippisten hinnat vaihtelevat malleittain, mutta normaalisti brodeeratut lippikset maksavat noin 15 – 25 € / kpl, alv 0 % – riippuen tilausmäärästä ja brodeerauksesta. Hintaan vaikuttaa brodeerauksen koko ja tilausmäärä. Tarkan hinnan saat, kun pyydät tarjouksen toivomallesi lippikselle. Lähetä meille sähköpostitse kuva lippikseen brodeerattavasta logosta ja kerro tilausmäärä sekä kuinka suurena haluat logon lippikseen (leveys cm).

 

Custom lippis

Haluatko lippalakit kustomoituna omalla värilla ja muilla viimeistelyillä? Meiltä saat kustomoidut lippikset, mutta silloin teidän täytyy olla valmis tilaamaan useita satoja tai jopa tuhansia kappaleita. Custom made lippikset tehdään tehdastuotantona ja sen takia vähimmäistilausmäärä on huomattavasti suurempi verrattuna varastomalleihin. Toimitusaika on joitakin kuukausia. Kysy lisätietoja!

 

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, minkälaisen lippiksen haluat, niin tarjoamme teille sopivia tuote-ehdotuksia. Meiltä saat tyylikkäät ja laadukkaat lippikset logolla!

Laadukkaat lippalakit tyylistä riippumatta

Poimintona valikoimasta

premium snapback lippis

Premium Snapback lippis

flexfit lippikset
flexfit baseball lippis

Flexfit baseball lippis

trucker lippalakki
trucker lippis

Trucker Lippis

flexfit teknologia

Flexfit teknologia

Flexfit on hyvin istuvien lippisten eliittiä. Kyseinen tuotemerkki tullut tunnetuksi erittäin korkealaatuisista lippalakeistaan. Flexfit teknologia perustuu joustavaan materiaalin, jonka ansiosta lippis pysyy hyvin päässä. Lippiksen takaosassa ei ole perinteistä kiristysmekanismia, vaan lakin takaosa on suljettu. Lippalakin kangas ja päätä kiertävä resori ovat joustavaa stretch –materiaalia. Jokaista Flexfit mallia on saatavana muutamassa eri koossa, jotta jokaiselle löytyy sopivan kokoinen lippis. Mallistossa on useimmiten kaksi tai kolme eri kokovaihtoehtoa: S/M, L/XL, XL/XXL. Valikoimassa on myös lasten lippiksiä. Tietyissä Flexfit malleissa on joustavan kankaan lisäksi perinteinen kiristyssäätö lakin takaosassa (katso alla näkyvä kuva), jonka ansiosta yksi malli sopii kaikille – ”one size fits all”.

joustava lippiksen resori

Pyydä tarjous!

Lähetä meille sähköpostilla tarjouspyyntö! Kerro minkälaista lippistä etsit – me tarjoamme teille sopivat tuote-ehdotukset. Tarjouksen laskemisen helpottamiseksi teidän olisi hyvä antaa mahdollisimman paljon tietoa siitä, minkälaiset kustomoinnit haluatte lippiksiin:

 

  • Lisää sähköpostiin liitetiedostona logoaineisto, kuva tai teksti lippikseen tulevasta brodeerauksesta tai painatuksesta
  • Ilmoita brodeerauksen tai painatuksen koko (leveys cm) – kuinka suurena haluatte logon lippalakkiin
  • Tilausmäärä: kuinka monta lippalakkia olette tilaamassa?
lippismallit