Hupparit painatuksella

 

 

Meiltä saat tyylikkäät ja laadukkaat hupparit painatuksella tai brodeerauksella. Tarjoamme hupparit logolla brändättynä edullisesti – laadusta tinkimättä!

Tilaa laadukkaat hupparit firman logolla!

Hupparit omalla logolla ovat suosittuja mainosvaatteita. Me olemme keskittyneet myymään hyvännäköisiä ja laadukkaita huppareita omalla painatuksella tai brodeerauksella. Valikoimasta löydät hupparit vetoketjulla sekä myös ilman vetoketjua. Mainoshupparit sopivat rentoon yrityspukeutumiseen. Yrityksenne henkilökunta voi käyttää huppareita työpaikalla, messuilla sekä muissa tapahtumissa. Laadukas huppari yrityksen logolla varustettuna sopii mainiosti mainoslahjaksi ja liikelahjaksi. 

naisten huppari vetoketjulla

Huppari omalla logolla on suosittu mainosvaate

miesten huppari vetoketjulla

Miesten, naisten ja unisex huppareita

Valikoimassa miesten, naisten ja unisex hupparimalleja.

unisex huppari pinkki

Mallistossa on huppareita miehille, naisille sekä unisex mitoituksella olevia malleja. Näiden lisäksi voit valita hupparit vetoketjulla tai ilman vetoketjua. Tiesitkö, että unisex huppari on lähellä miesten mallin kokoa.

hupparit logolla
laadukkaat hupparit painatuksella

Valikoimassa ekologisia huppareita

Meiltä saat laadukkaita ekologisia luomupuuvillasta valmistettuja huppareita, joihin toteutamme toivomasi painatuksen tai brodeerauksen. 

Tee ekoteko valitsemalla hyvälaatuinen huppari, joka on ympäristöystävällisesti valmistettu.

Kysy lisätietoja – Pyydä tarjous!

Laaja värivalikoima

Jokaiselle löytyy sopivan värinen, mallinen ja tyylinen huppari.

Valikoimassamme on useita erilaisia hupparimalleja ja olemme vakuuttuneita, että löydämme teille mieluisat hupparit. Mallistossa on usean värisiä miesten ja naisten huppareita sekä unisex -malleja, joita molemmat voivat käyttää. Yrityksen logon väreihin sopivan hupparin löydät helposti malliston laajasta värivalikoimasta. Mallisto kattaa tavalliset värivaihtoehdot kuten esimerkiksi musta, valkoinen, vaaleanharmaa, harmaa, tummanharmaa, vaaleansininen, sininen, tummansininen, pinkki, punainen, viininpunainen, vihreä ja oranssi. Tavallisten värien lisäksi valikoimassa on tyylikkäitä slub ja meleeratun värisiä huppareita sekä huomiovärisiä neonvärejä. Lapsille on oma hupparimallisto, mutta niitä emme tällä sivustolla esittele. Kysy niistä lisää, mikäli haluat lasten huppareita.

Huppari Painatus & Brodeeraus

Huppariin voidaan tehdä painatus tai brodeeraus, esimerkiksi logo, teksti, kuva tai mainosviesti. Huppareiden painatukset ja brodeeraukset toteutetaan aina laadukkaasti. Logo toteutetaan sillä painomenetelmällä, jolla hupparista saadaan parhaimman näköinen.  Ota yhteyttä ja kysy hinta toivomallesi hupparimallille, painomenetelmälle sekä tilausmäärälle! Parhaat hupparit painatuksella ja brodeerauksella tarjoaa logolla.fi

 

Hupparien tilaus omalla logolla – painatus ja brodeeraus

Hupparien teettäminen ja tilaus omalla painatuksella sekä brodeerauksella on helppoa, kun tiedät, mitä kannattaa ottaa huomioon. Kerromme muutaman vinkin, miten on suositeltavaa toimia, jotta tilausprosessi on mahdollisimman vaivaton ja nopea.

  1. Hupparin valinta

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisesta hupparista olet kiinnostunut. Kerro meille toiveesi hupparin värin ja mallin suhteen. Mallilla tarkoitamme unisex, naisten ja miesten huppareita. Eli haluatko yhtä mallia vai useampaa, esimerkiksi miesten ja naisten huppareita. Tämän lisäksi meidän on hyvä tietää, että haluatko hupparit vetoketjulla vai ilman vetoketjua. Tarjoamme mielellämme tuote-ehdotuksia, mikäli et vielä tiedä tarkalleen, minkälaisen hupparin haluat.

  1. Painatus, brodeeraus ja asemointi (painatuskohta)

Lähetä meille kuva huppariin tulevasta painatuksesta tai brodeerauksesta. Kerro meille, millä painomenetelmällä ja mihin kohtaan haluat logon huppariin.

Yleisimmät painatuskohdat ovat

  • Selkä
  • Rinta (keskelle vetoketjuttomaan ja vasen rinta vetoketjulliseen hupparimalliin)
  • Hihat (esimerkiksi vasen hiha).

Parhaan painojäljen toteuttamista varten suosittelemme toimittamaan painoaineiston meille vektorigrafiikkana tai vaihtoehtoisesti vähintään 300dpi jpg-kuvatiedostona. Muistathan, että olemme apunasi, mikäli kaipaat vinkkejä oikean painotekniikan valinnassa. Vastaamme mielellämme logoaineistoon liittyviin kysymyksiin. Soita meille tai lähetä sähköpostia.

  1. Tilausmäärä ja tarjouksen laskeminen

Ilmoita meille, kuinka monta hupparia olet tilaamassa, niin me laskemme tarjoushinnan kyseiselle tilausmäärälle sisältäen painatus- tai brodeerauskustannukset.

  1. Huppareiden painatus, brodeeraus ja toimitus asiakkaalle

Tilauksen vastaanoton jälkeen toteutamme painatukset sekä brodeeraukset. Noin 2-3 viikon jälkeen toimitamme hupparit toivomaasi toimitusosoitteeseen.

 

 

Huppari rennon tyylikkääseen pukeutumistyyliin työpaikalle ja vapaa-aikaan

Huppari on monipuolinen hupullinen paita, jota voit käyttää, niin työpaikalla kuin vapaa-ajalla. Huppari sopii erinomaisesti nykyajan rentoon yrityspukeutumistyyliin.

 

Mainoshuppari brändin rakentajana ja mainosviestin välittäjänä

Hupparia näet käytettävän lähes missä vaan, joten siihen painetun tai brodeeratun logon näkyvyys sekä mainosarvo ovat suuria. Hyvännäköisellä ja tyylikkäästi viimeistelyllä hupparilla autat luomaan yrityksenne brändistä vakuuttavan mielikuvan. Mainoshuppari on  t-paidan lisäksi yksi suosituimmista mainosvaatteista.

 

Hupparin valmistusmateriaalit – Rengaskehrätty kampapuuvilla (luomu) ja kierrätetty polyesteri

Hupparit ovat pääsääntöisesti valmistettu ympäristöystävällisesti kasvatetusta rengaskehrätystä kampapuuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä. Kierrätyspolyesteri on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.

Luomupuuvilla on ympäristöystävällisesti kasvatettua puuvillaa ja sen valmistus kuormittaa luontoa huomattavasti vähemmän verrattuna perinteisen puuvillan viljelyyn ja prosessointiin. Tiesitkö, että luomupuuvillan viljely kuluttaa noin 70 % vähemmän vettä, verrattuna perinteisen puuvillan kasvatukseen? Luomupuuvillan viljelyssä ei käytetä hyönteismyrkkyjä eikä torjunta-aineita ja tämän lisäksi puuvillansiemenet ovat GMO vapaita.

 

Painettujen tai brodeerattujen hupparien toimitusaika

Hupparit logolla painettuna tai brodeerattuna toimitamme teille noin 2 – 3 viikossa.

 

Vähimmäistilausmäärä

Suosittelemme tilaamaan huppareita painatuksella vähintään noin 15 kpl, jotta painatuskustannukset eivät tunnu liian arvokkailta. Yhden tai muutaman kappaleen hupparitilauksia emme käsittele, koska toimintamme on keskittynyt hieman suurempien määrien myyntiin.

 

Logon painatus & brodeeraus – Painomenetelmät, joilla logo toteutetaan huppariin

Logo, teksti tai kuva huppariin on mahdollista toteuttaa kahdella eri painomenetelmällä tai brodeeraamalla (konekirjonta). Painatusmenetelmät ovat silkkipaino -tekniikka ja lämpösiirtopainatus.

Silkkipainatus

Silkkipaino on se klassinen ja todella laadukas menetelmä, jolla tehdään huppariin painatuksia. Tällä painotekniikalla saadaan toteutettua korkealaatuiset ja kestävät painatukset, jos painotalon silkkipainajat ovat osaavia ammattilaisia. Meidän silkkipainon henkilökunta ovat alansa huippuosaajia.

Lämpösiirtopainatus

Lämpösiirtopainatus on yksi painomenetelmä, jota useimmiten käytetään silloin, kun silkkipainatusta ei ole järkevää tai mahdollista toteuttaa. Kuumasiirtopainatus mahdollistaa lähes valokuvia vastaavan painojäljen, mutta sen kulutuskestävyys on hieman huonompi verrattuna silkkipainatukseen.

Brodeeraus

Painatusten lisäksi huppareihin logo voidaan brodeerata eli ommella brodeerauskoneella. Brodeeraus on kestävä logon merkintämenetelmä, joka myös näyttää hyvältä.

Teidän oma logo toteutetaan huppariin sillä menetelmällä, joka on mahdollisimman hyvännäköinen ja kestävä.

 

Ota yhteyttä, niin tarjoamme teille laadukkaat hupparit painatuksella tai brodeerauksella – yrityksen logolla!